Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و ایثارگران گفت: قریب به هزار و ۳۵۰ مدرسه شاهد داریم که لازم است در دوره جدید، شکل اداره و نوع فعالیت مجموعه مدارس تغییراتی کند همچنین از بین ۱۵ میلیون دانش‌آموز ثبت‌نام شده در حدود ۸۶ هزار دانش‌آموز ایثارگر داریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، در آیین نواختن «زنگ ملی ایثار و مقاومت» که همزمان با سراسر کشور و با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، در «مدرسه شاهد مباشر» منطقه 6 تهران برگزار شد، با اشاره به حرکت شجاعانه و ایثارگونه دانش‌آموز ایذه‌ای، اظهار کرد: «شهید علی لندی» این روزها الگوی نوجوانان جامعه شده است، در دوران دفاع مقدس بیشترین شهدای ما در بین اقشار مختلف در حوزه فرهنگ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  از مجموع 230 هزار شهید دفاع مقدس، 36 هزار نفر از شهدا، دانش‌آموز هستند، اغلب این دانش آموزان دبیرستانی بودند و با شور و اشتیاق فراوان و به خواست و اراده خود به جبهه‌ها اعزام شدند.

رئیس بنیاد شهید و ایثارگران، تصریح کرد: وظیفه ماست که به موضوع جنگ و دفاع مقدس توجه داشته باشیم لذا نواختن زنگ ایثار و مقاومت، معطوف کردن توجه جامعه به ارزش‌ها و داشته‌های خود است و این پیام به نسل‌های بعد نیز باید انتقال یابد.

وی ادامه داد: قریب به هزار و 350 مدرسه شاهد داریم، لازم است در دوره جدید، شکل اداره و نوع فعالیت مجموعه مدارس  تغییراتی کند. حضرت امام دستور ایجاد مدارس شاهد را داد و مطالبی ذکر کرد که ما به عنوان دستگاه متولی وظیفه داریم اهداف قانونی و اهداف موسسین نظام در ایجاد این مراکز را در مدارس شاهد و دانشگاه شاهد دنبال کنیم.

قاضی زاده هاشمی گفت: از بین 15 میلیون دانش‌آموز ثبت‌نام شده در حدود 86 هزار دانش‌آموز ایثارگر داریم که 64 درصد از آنان، در سطح دانش آموزان ممتاز هستند، در کنکور سال جاری، تعداد 105 نفر از دانش آموزان شاهد و ایثارگر، بدون احتساب سهمیه حائز رتبه‌های  دو رقمی شدند.

غرق شدن مدارس دولتی در بدهی!/ چرایی صدور قبض‌های میلیونی برای مدارسنفرات برتر کنکور 1400 در کدام مدارس درس خواندند؟ / دست خالی مدارس دولتی عادی4 مشکل خانواده‌ها در فصل ثبت‌نام دانش‌آموزان/ "تکمیل ظرفیت" مدارس دولتیآموزش طبقاتی و تعارض منافع مسئولان؛ دولت آینده برای مشکلات مدارس دولتی چه برنامه‌ای دارد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی مدارس شاهد دانش آموزان سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی مدارس شاهد دانش آموزان مدارس شاهد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی