Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@23:40:58 GMT

دانش‌آموز مرودشتی شرایط ثبت‌نام در مدرسه شاهد را نداشت

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۵۴۳۷

دانش‌آموز مرودشتی شرایط ثبت‌نام در مدرسه شاهد را نداشت

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، در پی انتشار کلیپی از آتش زدن لوح های تقدیر یک دانش اموز توسط پدرش در حیاط آموزشگاه شاهد شهرستان مرودشت، روابط عمومی آموزش و پرورش این شهرستان توضیحات زیر را ارائه داد.

در متن این اطلاعیه آمده است: همانگونه که استحضار دارید مدارس شاهد در زمره مدارسی است که علاوه بر تحصیل فرزندان معزز شاهد و ایثارگر بخشی از ظرفیت خود را نیز در اختیار سایر دانش آموزان قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به استقبال اولیا از این مدارس و ظرفیت محدود آن و برای جلوگیری از تضییع حقوق و حق برابر تحصیل دانش اموزان در این مدارس، وزارت آموزش و پرورش اقدام به تعیین شرایط و ضوابط نموده است.

براین اساس همه دانش آموزان متقاضی تحصیل در این مدارس در ابتدا می بایست در سامانه ای مدارک امتیاز آور خود را که شامل: کسب رتبه در مسابقات و فعالیت های مختلف دوران تحصیل خود از سطح مدرسه تا کشور که مورد تایید اموزش و پرورش بوده را بارگذاری کنند.

پس از آن به ترتیب نمره از بالاترین نفر به پایین و با توجه به ظرفیت هر مدرسه از دانش اموزان دعوت و مدارک خوداظهاری انها راستی آزمایی و سپس ثبت نام قطعی به عمل می اید.

فرد مزبور در کلیپ منتشر شده که به ثبت نام در مدرسه شاهد اعتراض می نماید مدارک و مستندات کافی برای ثبت نام فرزندش در مدرسه را نداشته اما همچنان اصرار بر ثبت نام خارج از ضوابط را داشته است.

وی در روز دوشنبه ۱۵ شهریور پس از مراجعه به مدرسه و مطلع شدن از عدم ثبت نام فرزندش و علیرغم اینکه مدیر و عوامل اجرایی مدرسه نیز هیچگونه بی احترامی و رفتار خلاف شئون اسلامی با وی نداشتند اقدام به آتش زدن لوح تقدیر های فرزندش و تصویر برداری از این اقدام و فحاشی به مدیر و عوامل مدرسه و تهدید انها نموده است.

خاطر نشان می‌شود: مسوولان اداره اموزش و پرورش شهرستان مرودشت ضمن اینکه صیانت از حریم مدرسه و همکاران فرهنگی و دانش اموزان را وظیفه ذاتی خود می‌دانند و قطعا از طریق مراجع ذی صلاح نیز پیگیر این ماجرا خواهند بود به محض اطلاع از این ماجرا برای بررسی بیشتر این ماجرا و استماع اظهارات این فرد جلسه ای را نیز با وی و مدیر آموزشگاه برگزار کردند که نتایج این جلسه نیز به زودی و پس از بررسی های بیشتر اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: اموزش و پرورش مرودشت لوح تقدیر مدرسه شاهد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندبازی مرگبار برای تحصیل

  تمام دردشان فعلا نبود همین پل ساده است ‌که چون ندارند، دانش‌آموزان کم‌سن و سال روستا مجبورند با طناب از روی رودخانه رد شوند. چند روز پیش فیلم یک دقیقه‌ای از وضعیت عبور و مرور آنها در فضای مجازی داغ شدکه نشان می‌داد حوادث مرگباری جان‌شان را تهدید می‌کند. در روستای ‌کورکچ ۱۵۰ خانوار زندگی می‌کنند اما پشت آن ظاهر سبز و دلگشا و آسمان آبی‌اش، مادرانی همیشه نگران سلامت فرزندان خود هستندکه اگر به مدرسه رفتند، دوباره زنده به خانه برمی‌گردند. داوود تائی از اهالی این روستا به جام‌جم می‌گوید، چون مدرسه ندارند، بچه‌ها مجبورند از روی پل رودخانه عمیق کاجو رد شوند تا به روستای بجاربازار در ۱۰ کیلومتری ‌کورکچ بروند. پلی‌که تائی در موردش توضیح می‌دهد، دو تکه طناب و سیم ۲۰ متری است‌ که دو طرفش به دو درخت بسته شده. دانش‌آموزان با دو دست طناب بالای سرشان را می‌گیرند و زیر پای‌شان هم سیم نسبتا نازکی وزن بدن‌شان را تحمل‌ می‌کند تا داخل رودخانه نیفتند. آنها برای رفتن به مدرسه دو راه بیشتر ندارند؛ یا باید از روی پل معلق رد شوند یا از مسیر دیگری ‌که کلی زمان می‌برد:«بچه‌ها پنج روز در هفته به مدرسه می‌روند و پنج دقیقه طول می‌کشد تا از روی سیم و طناب رد شوند که خطرات مختلفی مثل حمله گاندوها و غرق‌شدگی تهدیدشان می‌کند. اگر از روی طناب رد شوند، ۲۰ دقیقه‌ای به مدرسه می‌رسند، در غیر این ‌صورت، حدود ۵۰ دقیقه طول می‌کشد تا به مدرسه برسند.»
 دانش‌آموزان چاره‌ای جز یادگیری بندبازی روی طناب را ندارند.کوچک‌ترها باید اول تمرین حفظ تعادل ‌کنند، چون زیرپا و بالای دست‌شان سیم و طنابی است‌که دائم تکان می‌خورد.  تائی یک بار شاهد سقوط دختربچه‌ای به داخل رودخانه بوده:«یک بار در خانه بودم که یک‌دفعه صدای جیغ شنیدم. وقتی به رودخانه رفتم، دختربچه‌ای را دیدم که به رودخانه سقوط ‌کرده بود که او را نجات دادیم. اگر در تاریکی هوا، بچه‌ای به رودخانه سقوط‌ کند، ممکن است هیچ‌کس نفهمد و حتی جسدش هم پیدا نشود.»
اسلم جدگال، معلم مقطع دبستان شهید مفتح روستای بجار بازار است‌که دانش‌آموزان روستای کورکچ به آن مدرسه می‌روند. جدگال می‌گوید: دانش‌آموزانی‌که از کورکچ می‌آیند، از نبود پل و جاده مناسب بسیار ناراحت هستند. سیل هم بیاید می‌شود قوز بالا قوز: «از بچه‌ها می‌پرسم چرا دیر به مدرسه می‌آیید، می‌گویند هیچ راهی برای زود رسیدن به مدرسه نداریم. خطر عبور و مرور خودروهای سوختکش و حمله گاندوها هم وجود دارد. چون مسیر رفتن به مدرسه طولانی است، بچه‌های پایه اول خیلی می‌ترسند. بعضی از بچه‌ها دو سه سال سن‌شان بالاتر می‌رود و بعد به مدرسه می‌روند و اگر به دلیل دوری راه نتوانند بیایند، ترک تحصیل می‌کنند.»

به دنبال آرزوها

​​​​​​​دو دانش‌آموزی‌که پنج روز در هفته از روی پل معلق رد می‌شوند، کنار تائی ایستاده‌اند. هر دو ۱۲ ساله هستند. صدای شیطنت و خنده‌های ریز امیر‌حسین و معاوذ را می‌شنوم. 

امیرحسین نمی‌ترسی از روی پل رد بشی؟ 
چرا می‌ترسم غرق شوم یا بیفتم تو آب و گاندو منو بخوره. 
 
تو که اینقد می‌ترسی چطوری می‌ری روی طناب؟
چون درس خوندن برام مهمه. 

چرا؟
چون می‌خوام دکتر بشم.

معاوذ تو هم می‌ترسی؟
آره خیلی.
 
خب چرا میری رو پل؟
چون تنها امید خانوادمم. نمی‌خوام زندگی‌ام مثل اونا بشه. 
 
تو می‌خوای چیکاره بشی؟
معلم.
 
آرزوت چیه؟
دلم می‌خواست تو روستامون مدرسه داشتیم و مجبور نبودم از رو پل رد بشم و این همه راه برم.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان